top of page

新宿店「和風おろしハンバーグ」

7月20日(火)ディナータイムよりスタートです!!

”植物肉”からできたふっくらジューシーなハンバーグで新たな”驚き体験”を✨🍴



150gと満足感あるボリューム😳‼️


これからの夏本番に向けて、大根おろし、大葉、梅、自家製ポン酢でさっぱりとお召し上がりいただけるよう工夫をしております☀️


旬のグリル野菜と共にお楽しみください🌽🧅✨


※新宿店限定メニューです。

※ディナータイムのみのご提供となります。

※ご予約優先で1日10食のみのご提供です。


ウェブでのご予約は、こちらから👇


“Japanese Style Hamburger Steak with Grated Radish” starting from the dinner time on the 20th July at our Shinjuku brunch !


Juicy Japanese-style hamburger steak made from 100% veggie "meat"! 150g steak served with a refreshing combination of grated radish, shiso leaf, ume, and homemade ponzu, and a side of grilled summer vegetables. We hope you will enjoy every bite of our vegan-take of this classic dish!


※only at Shinjuku brunch.

※Dinner time only. 

※Limited only 10 sets a day.

※Priority will be given to the customers with reservation.


#ainsoph#アインソフ#植物肉#ハンバーグ

#vegan#ヴィーガンハンバーグ#グリーンカルチャー #ヴィーガン



Comments


bottom of page